Vrijwilligers gezocht!

Lieve medemensen,
Sinds een tijdje is boer Arend met zijn tuinderij 'De Vitale Aarde' gehuisvest op de Nieuwe Dijk 2 in Den Bosch, waar hij ons de heerlijkste groenten verkoopt: www.arendjoosten.nl.

Dit is op locatie van A2A2 Zuivelboerderij van boer Carel www.depuurstezuivel.nl/ waar ook de Puurste Zuivel wordt verkocht.

Binnenkort zullen er een hele hoop houtsnippers gestort warden door de gemeente. Deze houtsnippers zullen dan zo snel mogelijk met kruiwagens naar het land gebracht moeten worden en daarover verspreid. De datum is nog onbekend, maar het zal ergens in december of januari zijn. Zodra de houtsnippers gestort zijn, hebben we flink wat mankracht nodig.

Ook heeft Arend hulp nodig bij de verwerking van groente en fruit in chutney en jam, uitzoeken van niet te verkopen groente, voor klussen in de tuin om o.a. klimmateriaal te zetten voor bonen, peultjes en capucijners. Hulp op het land is dus ook altijd welkom.

Mogen we jou toevoegen aan de Telegram­ groep voor vrijwilligers?

Let op: je zit nergens aan vast, maar zo kan Arend jullie wel makkelijker bereiken. De link naar de groep is:
https://t.me/+QpRNXzwJttZjZTQO

Je kunt natuurlijk ook eerst eens gewoon gezellig kennis komen maken met Arend en meteen wat groenten kopen op de dagen dat zowel de groentekraam van Arend als de zuivelkraam van Carel open zijn. Dit is op donderdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Tevens is er elke eerste zondag van de maand van 13:30 tot 17:30 uur een verbindingsmiddag voor gelijkgestemden. Op deze zondagen verbinden we gezellig op informele wijze onder het genot van een kop koffie en/of thee. Bijdrage hiervoor is € 2,50. Ook staan beide kramen op deze zondagen open voor de verkoop.

We hopen van je te horen!
Groetjes Arend, Brigitte en Christien