Moestuin coach

Arend Joosten is uw moestuin coach, de expert van een levende bodem en zeker van een vitale bodem. 

Voor u die een moestuin wil maken, aanleggen of gaan gebruiken maar niet weet waar te beginnen en geen idee heeft hoe de regie te houden over de vele aspecten van bodem en gewas. 

Arend komt bij u op locatie zijn hulp aanbieden, om u zelf in uw moestuin of uw buurtmoestuin te begeleiden. Arend schat in dat hij iedere 3 weken een deel van de avond bij u nodig is, om met de praktijk als leidraad, u van handigheidjes te voorzien om een moestuin met plezier te runnen. 

Arend levert ook de planten die er door de seizoenen in kunnen. Het aantal plantjes wat iedereen nodig heeft is uiteraard afhankelijk van de grootte van de moestuin. Wellicht ook nog afhankelijk van de mate van intensief gebruik. Want Arend kent ook veel voorbeelden van mooie soorten welke je niet kunt weerstaan om op tafel te willen zien. Hij helpt u met het planten, weet bijna alle plantafstanden uit z'n hoofd. 

U betaalt per uur een redelijk tarief voor de regio's Brabant Noord en Brabant Noord-Oost en koopt de plantjes tegen een vriendenprijs. De reiskosten zijn €0.30/kilometer. De eerste kennismaking is gratis, liefst een video boodschap als introductie.